Selecteer een pagina

OVER MAVANDO

Mijn naam is Martine van Dorsten en ik ben het gezicht achter Mavando | Content & Communicatie. Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Lees dan vooral verder!

Wat ik doe

Ik schrijf, redigeer, controleer, produceer, structureer en optimaliseer content, strategieën en online kanalen.

Teksten, social content, websites, apps en nieuwsbrieven houden me al heel wat jaren bezig en al die ervaring zet ik graag in voor jou en je bedrijf. Als eenmalige opdracht, structureel, op korte of lange termijn. Ik hoor graag wat je zoekt!

In mijn vrije tijd ben ik druk met het lezen van zo ongeveer alles wat los en vast zit. Daarnaast staat reizen standaard op mijn to-do-lijst en wil ik zoveel mogelijk van de wereld zien. Als ik in Nederland ben, vind je me vaak in het bos of aan het water, bij concerten en op festivals.

Wat ik deed

Na mijn opleidingen Music Management en International Communication Management volgde ik een van mijn grote liefdes: muziek.

Ik werkte in diverse (online) rollen voor poppodia Mezz en EKKO en muziekmaatschappij Universal Music. In 2010 begon ik als Online Redacteur bij de radio voor merken als Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM. En in 10 jaar tijd groeide ik daar door tot Eindredacteur en Online Projectmanager.

Daarnaast lanceerde ik reisblog NLtraveler en schreef ik onder andere voor nieuwssite NU.nl en reisplatform Naturescanner

Hoe ik te werk ga

Denk je dat we een match zijn of heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met me op! Ik reageer doorgaans niet later dan eerstvolgende werkdag, wanneer mogelijk al eerder.

We bespreken samen je wensen en ideeën en zetten op een rijtje wat ik voor je kan betekenen en wanneer. Of het nou structureel of incidenteel is. Op die manier weet je altijd vooraf wat je kunt verwachten.

Ik werk bij voorkeur locatie onafhankelijk, wat betekent dat ik mijn werkzaamheden op afstand uitvoer, maar ik werk natuurlijk online dus waar jij je ook maar bevindt daar kan ik er voor je zijn.